Fruits du bon sense

Adamance

Adamance is ontstaan uit een gepassioneerd team vanuit Valrhona dat opzoek was naar een toevoeging voor de gastronomie. In het hart van de Vallée du Rhône, dat bekend staat om haar perfecte grond en klimaat voor het groeien van fruit werd in 2021 Adamance opgericht.

In Frankrijk en daarbuiten heeft Adamance een wereld van kleine landelijke boerderijen ontdekt waar de boer met respect voor de natuur op de best mogelijke wijze zijn of haar fruit laat groeien. Dit heeft gezorgd voor een mooie range aan fruit puree waarbij een aantal belangrijk pijlers centraal staan.

Respect voor de mensen en de planeet

Respect voor de mensen en de planeet

Om ook in de toekomst te kunnen genieten van de heerlijkste fruitpuree is het van belang dat er goed wordt omgegaan met de lokale producenten. Adamance heeft nauwe samenwerking en zet in op langdurige partnerships. Naast het goed omgaan met de producenten is het van belang dat de planeet op een bewuste manier gebruikt wordt. Zo wordt er samengewerkt met boeren die hun fruit kunnen produceren met zo min mogelijk residuen van bestrijdingsmiddelen. Adamance heeft door deze werkwijze de HVE (High Environmental Value) certificering gekregen.

100% traceerbaar

100% traceerbaar

Adamance wil dat jullie alles weten van het fruit dat jullie gebruiken, zodat je deze verhalen kan vertellen aan de consumenten. Een abrikoos is niet zomaar een abrikoos. Het is een Lido - Abrikoos, geteeld op een duurzame manier door de heer Boisset.

100% Fruit

100% Fruit

Fruit puree moet hetzelfde smaken als vers rijp fruit. Je voegt ook geen suiker toe aan een rijp fruit dus ook niet in een fruit puree. Vereiste is daarom om het fruit te plukken wanneer het perfect rijp is, alleen zo krijg je de volste en beste smaken. Om de smaak en kleur van het fruit te behouden wordt er een uniek technisch proces gebruikt, dat snel wordt uitgevoerd bij lage temperaturen, zonder zuurstof.

100% Ondersteuning

100% Ondersteuning

Elke dag zijn chefs bezig met nieuwe creatieve recepturen om het gebruik van fruitpuree en de smaak te verbeteren in de gastronomie. Deze bron van inspiratie wordt gedeeld om te zorgen dat de klant op de best mogelijke manier ondersteund wordt in gebruik.